i am who i am here

Friday, February 18, 2011

Aku pena pasang niat xnak cakap sgt la kan pasal love kat blog ni .. Konon2 xnak dicop minah jiwang .. Tp nak wat cane .. Blog kan tempat nak coretkan apa y terbuku d hati ..

Aku da mula sygkan dy .. Dy pulak mcm kadang2 sygkan aku ,, kadang mcm x je .. Aku malas nak feeling sorg2 .. Tp bila makin lama, makin sayang pulak aku kat dy .. Mlm ni aku sedey ,, tp xde la sampai menangis .. Aku terkilan sgt2 .. Kadang2 aku rasa dsayangi ,, tp kdng2 aku rs mcm x dhargai lgsung .. Selalunya rasa x dhargai la kan..

Aku sabar je dgn kerenah dy ,, dgn kesengalan dy .. 1st tyme aku kapel (kapel ke??) dgn mamat sengal macam ni .. B4 ni ,, org y nak kapel ngan aku major sweet2 belaka .. Caring .. X mcm dy ni .. Aku sampai penah ckp y dy ni x romantik lgsung ..

Kenapa dy buat aku mcm ni ?? Apa tujuan dy nak in relationship dgn aku ?? Aku rasa mcm dpermainkan pon ada .. Sbb ramai kwn2 igt aku ngan dy serius .. Dy penah ckp jgn percayakan dy ,, kalu x percayakan dy ,, buat apa ada relationship ni kan ..

Perasaan aku sekarang dilema .. Aku rasa mcm nak balik status single aku ni .. Tp aku da syg dy .. Dy main2 kan aku ke ?? Aku x pernah rasa dipermainkan mcm ni .. Aku sedih bila teringat naseb aku .. Dlm masa y sama aku rasa rugi sia2 kan seseorg dulu .. Lelaki tu mmg lelaki y sangat menunjukkan kasih syg dy kat aku .. Sgt menjaga perasaan aku ,, mengambil berat pasal aku .. Taku sia2kan dy .. Aku tolak cinta dy sbb konon aku masih tggu someone ..

Someone y aku tunggu pulak byk kali bt aku menangis .. Kami rapat ,, tp sejak 1 kejadian belaku antara aku ,, dy dan kwn baik aku ,, aku ngan dy da semakin renggang .. Dan sekarang kami mmg da betul2 renggang ! Aku pon da boleh terima kenyataan ni .. Sbb tu aku nak bg peluang utk diri aku sndri .. Peluang utk dsyangi dan menyayangi ..

Tp aku mcm salah org je .. Kenapa aku pilih dy ?? Salah ke pilihan aku ni ?? Aku selalu sakit hati ..
Xpe la ,, at least aku ada pengalaman kan berhadapan dgn org y perangai mcm ni .. Tp aku sedih ,, setiap kali aku nak cuba terima seseorg itu seadanya mesti ada halangan .. Sampai aku jd mcm x sanggup ..

N sekarang ramai da tahu hubungan aku dengan dy .. Org y aku suka tu pon tau pasal hubungan aku .. Mmg melepas la aku kan .. Aku suka bt tndakan bodoh ,, 2x aku kapel sbb aku frust n kesuahan nya putus .. Aku maen2 kan perasaan org ke tu ?? Dan sekarang ni balasan utk aku ??

Ok fine ,, aku terima .. Aku nak lupakan tntang lelaki .. Aku nak lupakan semua tentang mereka ! Semua y pernah hadir dlm hidup aku .. Tp boleh ke ?? Kadang2 aku teringat jugak .. Aku ni x layak ke utk bercinta ?? Bila agaknya aku nak jumpa y sejati .. Payah betol ..

Seriously ,, x guna aku menangis ,, tp masa tengah taip ni ,, tibe2 sebak lak .. Aku kena kikis kasih syg aku kat dy dr sekarang ! Sebelum aku betul2 syg dy n dkecewakan last sekali .. Aku x sanggup tanggung perasaan tu ..

2 comments:

  1. my sayunks..
    be strong okayyy! :))

    ReplyDelete
  2. tyme nie belum sah lg uh,,
    mcm tau2 je kan aku ney..
    hahahaha~

    ReplyDelete